Sunday, 28 July 2013

UMT : ( FPE ) IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN PELANCONGAN


Harini nk potpet psl kos yg layla akan amek kt UMT nt..
IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN PELANCONGAN
kos ni dibawah FAKULTI PENGURUSAN EKONOMI (FPE)


Mcm entry yg sblm ni.. **rujuk dibawah sekali ade link..
kos Pelancongan ni baru lagi..so xda department sdri..
So, share dgn Dept Marketing..
share larh kasih syg dgn kos pemasaran...hehehe
**sbb lec nye pun sama...hehehe...
pelancongan dgn marketing xde jauh beza..

ye..layla pon baru nk msuk untuk intake Sept 2013 ni..
tp, marilah kte berkongsi ilmu dan pandangan..hehee
Semoga, pengalamn amek Diploma utk subjek ni dapat membantu 
dalam Ijazah kali ni..amiin...
Kalau Layla tgk..subjek masa Diploma dgn Ijazah lebih kurang je..
cuma lebih digali larh..ecehh digali..ahhaha
So, kne blaja lebih mendalam lagi...ye larh..
ingat Ijazah ni mcm Diploma ke
blaja main2...hahaha...
**itu layla & rakan2nye hahaha...trmsuk smua dak kelas kihkih

dedikasi kt blog ni -> deqain

dedikasi kt blog ni  -> fluffy

**ha bot UMT n maybe student UMT p pulau bidong..
saja bg korg cuci mata sat...hehehe..penambah semangat
nk study sana hahaa

Ni Subjek2 yg akan layla blaja masa kt UMT nt...
amek dr web UMT..dan seterusnye..ke web FPE 

Klik link kt bwh ni utk Subjek Universiti (wajib amek) & Subjek Kos Pelancongan

klik link bwh ni utk subjek setiap semester

haa..da klik kn? da dpt da penjelasannye?
 nt kalau xtahu ape kne blaja setiap subjek tu..
masa MJM (MINGGU JALINAN MESRA) ade, 
pastu Orientasi dr senior course kita sdri pun ade..
boleh tanya mcm2..tanya je semuanye hehehee...
**sebut MJM tu mcm da msuk UMT je penjelasannye..ahahaha

**Apa yg layla potpet kt atas ni..
mlalui research crik sdri kt web UMT..web FPE..
ehhehee...brusaha sikit utk masa depan :) 
hehee...n sumber dari kwn2 layla yg ade kt UMT yg
kt FPE jugak..sorg kos pemasaran sorg kos pelancongan..
sorg thn akhir sorg thn kedua..
tapi dua dua senior hahahaha....
ehemm i je junior comel..ehhehe

okayyy..nk smbg keje...
menyempat menaip entry blog time keje..
**bukan ade keje pun..bulan pose..
travel agency xde byk keje..ehhehee


**Muka pose tp xde keje..bosan heheh

klik link bwh ni kalau nk tgk entry psl UMT sblm ni.. ;)

** UMT- TAWARAN IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN (PELANCONGAN)


..bintanghaty..


No comments:

Post a Comment

 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.comCopyright:laylaluckystar